FSR Yerine DLSS Sağlayan Starfield Modu Yayınlandı

Starfield şu an için sadece Premium Sürüm veya Constellation Sürümü alan kullanıcılar için erişilebilir durumda ancak Nexus Modları hakkında halihazırda özel bir sayfa mevcut. İlk sunulan modlar gerçekten pek işe yaramasa da Starfield Upscaler, AMD’nin süper örnekleme teknolojisi FSR yerine NVIDIA DLSS teknolojisini sunmasıyla öne çıkıyor.

AMD, Bethesda’nın Starfield için özel ortağı. Bu da PC oyunu tutkunlarının yaklaşık %75’inin NVIDIA ekran kartlarına sahip olmasına rağmen neden DLSS yerine FSR’yi desteklediğini açıklıyor.

Bu arada Bethesda’nın açık dünya oyunlarında her zaman olduğu gibi çözüm mod geliştiricilerde var. Fallout 4 ve Skyrim Special Edition için benzer yükselticiler sağlayan PureDark, Starfield Upscaler ile hızlı bir şekilde giriş yaptı. Kurmak için dosyaları Starfield klasörünüze çıkarmanız, ardından ilgili dll dosyasını UpscalerBasePlugin‘den almanız ve /mods alt dizininize koymanız gerekiyor. Bundan sonra, Starfield menüsünde FSR’yi etkinleştirmek aslında DLSS’yi (veya Intel grafik kartınız varsa XeSS’yi) etkinleştirecek. Ayarları değiştirmek için oyun içinde Bitir tuşuna basmanız gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort